Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Φάκελος γυναίκες: Πράγματα για τα οποία ο ανδρικός πληθυσμός σηκώνει τα χέρια ψηλά..

  1. Πηγαίνουν δυο-δυο στο μπάνιο. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί..
  2. Ακόμα κι αν σε γουστάρουν τρελά, η αντίδρασή τους όταν θα τις πλησιάσεις θα είναι του στυλ «μμμ τι θες μωρέ ενοχλητικέ», «σιγά μην τα φτιάξω μαζί σου»
  3. Σου λένε όχι και εννοούν ναι, σου λένε ναι και εννοούν όχι..
  4. Όταν δεν τους κανείς τα χατίρια σου κρατάνε μούτρα για καμία βδομάδα και έχουν το κλασικό υφάκι «άσε με, δε μ’ αγαπάς», ενώ όταν τους τα κανείς είσαι κουταβάκι και σε βαριούνται..
  5. Όταν ασχολείσαι μαζί τους σε γράφουν, κι όταν τις φτύνεις σε ζαλίζουν στα μηνύματα…
  6. Τις τρεις πρώτες φορές που θα τους ζητήσεις να βγείτε θα σου πουν κάτι από τα εξής: «έχω κανονίσει για σήμερα», «μωρέ έχω να διαβάσω γιατί δίνω proficiency» (σε 2 μήνες), «συγνώμη αλλά προτιμώ να κάτσω σπίτι σήμερα γιατί έχω πονοκέφαλο, μια άλλη φορά ίσως..»
  7. Σου κρατάνε μούτρα για άγνωστο λόγο και πρέπει να λύσεις διαφορική εξίσωση για να καταλάβεις.. αν καταλάβεις ποτέ..
  8. Όλες έχουν πει έστω και μια φορά στη ζωή τους τις φράσεις: «είσαι πολύ καλό παιδί», «θέλω να μείνουμε φίλοι», «συγνώμη αλλά δεν θέλω να κάνω κάτι αυτόν τον καιρό»
  9. Η οποιαδήποτε έξοδος από το σπίτι συνοδεύεται από ολόκληρη τελετουργία διάρκειας μίας ώρας κατά ελάχιστον.
  10. Κατά 99,999% κάποια στιγμή θα σε ρωτήσουν: «έχω παχύνει??»

3 σχόλια:

vasoula είπε...

Στις ερωτήσεις 2-8 η απάντηση είναι η εξής: Τα θέλει ο πωπός σου μάτια μου για να σου φερθεί έτσι μια γυναίκα! Αν εσύ δεν τραβάς και πολύ, καλά σου κάνει. Όταν εσείς λέτε "Έχει μπάλα και θα βγω με τους φίλους μου", "παίζει ο Άγιαξ Ασπροκλησιάς με την Κάτω Ραχούλα και θα πάω στο γήπεδο" ε, έλεος! Τι άλλο θέλετε.. Επίσης, μερικοί από σας ωριμάστε και αντιμετωπίστε κατάλληλα μερικές από μας που το κάνουν επίτηδες. Και τέλος, σκεφτείτε ρε παλικάρια το ενδεχόμενο του ότι κάνατε τη λάθος επιλογή.. Δεν είναι όλες οι γυναίκες κατάλληλες για όλους τους άντρες!

Ηλίας είπε...

καλα δε νομιζω πως αναφερεται πουθενα καποιο ασχημο φερσιμο..ειναι απλως πραγματα που οι περισσοτερες κανετε και πολλα απο αυτα ανεξηγητα..

Ανώνυμος είπε...

Πολύ γέλιο.Αυτό με το μπάνιο δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως.